arrow_drop_up arrow_drop_down

OVER STIMULUS

"Waar iedereen wordt behandeld als topsporter"

ONS TEAM

Simon

Eigenaar / fysiotherapeut

Jeroen

Eigenaar / fysiotherapeut

Huub

Fysiotherapeut / trainer

Romy

Fysiotherapeut / trainer

Nardie

Fysiotherapeut / trainer

Marcel

Trainer

Wesley

Trainer

Koen

Trainer

Zoë

Osteopaat

Inge

Diëtiste

Jan

Marketing

Anke

Secretariaat, marketing

Missie

Stimulus Personal Health Center heeft als missie de fysieke gesteldheid van sporters en cliënten te optimaliseren, door met een multidisciplinair en gemotiveerd team , diensten en faciliteiten op kwalitatief hoog niveau te bieden, die zo goed mogelijk zijn afgestemd op de persoonlijke doelstellingen van het individu.

Topsportbegeleiding in Bergen op Zoom|Stimulus

Stimulus en sport

Sporters hebben vaak specifieke gezondheidsvragen waarbij snel en goed ingegrepen moet worden. Hiervoor is kennis en ervaring in de sport noodzakelijk. 

Om een sporter weer op zijn eigen niveau te laten sporten, zonder dat hij bang hoeft te zijn voor een nieuwe blessure, vraagt ook bepaalde faciliteiten. Stimulus biedt unieke faciliiteiten om zelfs een topsporter goed te kunnen trainen en behandelen. 

Over Stimulus

Of je nu topsporter, amateur sporter of helemaal geen sporter bent. Iedere patiënt is bij Stimulus van harte welkom en kan gebruik maken van onze faciliteiten en diensten. Met onze hoogwaardige kennis en kwaliteit zorgen we dat je zo snel mogelijk weer pijn- en klachtenvrij bent.Specialisaties

Topsport

Begeleiding naar topniveau


Dry Needling

Nieuwe en effectieve behandelmethode

Manuele therapie

Onderzoek naar de oorzaak van de klacht

Sport fysiotherapie

Onderzoek naar de oorzaak van de klacht

Taping

Versnel het behandelproces


Osteopathie

Herstel van beweegbaarheid


Diëtiek

Dieetbegeleiding bij sport


Massage

Sportmassage of ontspanningsmassage

"Dankzij de goede en professionele begeleiding van Stimulus tijdens mijn lange revalidatie, ben ik fit gebleven en kan ik er nu weer vol tegenaan!"
Thalitha de Jong -

Wereldkampioen veldrijden 2016

Stimulus faciliteert mij in alles wat ik nodig heb op het gebied van begeleiding en trainingsfaciliteiten om het hoogst haalbare uit mijn topsportcarriëre te behalen.Lars Timmerman

Geweldig! Ben nog aan het ontwikkelen wat betreft hypermobiliteit, maar ze luisteren hier echt goed naar je verhaal & nemen ook echt de tijd voor je :-)

:)

Irina Nuiten