OVER STIMULUS

Eigenaar / fysiotherapeut

Eigenaar / fysiotherapeut

Fysiotherapeut / trainer

Fysio en fitnesstrainer te Hoogerheide bij Stimulus

Fysiotherapeut / trainer

Joey

Fysiotherapeut / trainer

Fysiotherapeut / trainer

Fysiotherapeut / trainer

Trainer

Fysiotherapie Hoogerheide

Mike

Fysiotherapeut / trainer

(Personal) Trainer Bergen op Zoom

Koen

Trainer 

Trainer

Officemanager

Administratief medewerker
Diëtiste te Hoogerheide en Bergen op Zoom

Diëtiste

Topsport, fitness met begeleiding of fysio behandelingen? Alles is mogelijk bij Stimulus op locatie te Bergen op Zoom en Hoogerheide

Of je nu topsporter, amateur sporter of helemaal geen sporter bent. Iedere patiënt is bij Stimulus van harte welkom en kan gebruik maken van onze faciliteiten en diensten. Met onze hoogwaardige kennis en kwaliteit zorgen we dat je zo snel mogelijk weer pijn- en klachtenvrij bent.Wat is onze missie als persoonlijk fitness en fysio bedrijf te Bergen op Zoom en Hoogerheide?

Stimulus Personal Health Center heeft als missie de fysieke gesteldheid van sporters en cliënten te optimaliseren, door met een multidisciplinair en gemotiveerd team , diensten en faciliteiten op kwalitatief hoog niveau te bieden, die zo goed mogelijk zijn afgestemd op de persoonlijke doelstellingen van het individu.

Topsport begeleiding nodig in Bergen op Zoom, bij Stimulus hebben wij genoeg plek voor talenten in elke sport!

Sporters hebben vaak specifieke gezondheidsvragen waarbij snel en goed ingegrepen moet worden. Hiervoor is kennis en ervaring in de sport noodzakelijk. 

Om een sporter weer op zijn eigen niveau te laten sporten, zonder dat hij bang hoeft te zijn voor een nieuwe blessure, vraagt ook bepaalde faciliteiten. Stimulus biedt unieke faciliiteiten om zelfs een topsporter goed te kunnen trainen en behandelen. 

Nieuwe en effectieve behandelmethode

Sport fysiotherapie te Bergen op Zoom en Hoogerheide bij Stimulus

Onderzoek naar de oorzaak van de klacht

Manuele therapie te Bergen op Zoom bij Stimulus

Onderzoek naar de oorzaak van de klacht

Topsport begeleiding te Bergen op Zoom bij Stimulus

Begeleiding naar topniveau


Taping te Bergen op Zoom en Hoogerheide bij Stimulus

Versnel het behandelprocesEchografie

Snel en duidelijk diagnose bepalen


Behandelen van chronische peesklachtenVerbeteren van de afgenomen conditie, fitheid en spierkracht door corona.Diëtetiek te Bergen op Zoom en Hoogerheide

Dieetbegeleiding bij sport"Dankzij de goede en professionele begeleiding van Stimulus tijdens mijn lange revalidatie, ben ik fit gebleven en kan ik er nu weer vol tegenaan!"
Thalita de Jong, elite sporter bij Stimulus

Thalitha de Jong -

Wereldkampioen veldrijden 2016

Stimulus faciliteert mij in alles wat ik nodig heb op het gebied van begeleiding en trainingsfaciliteiten om het hoogst haalbare uit mijn topsportcarriëre te behalen.Lars Timmerman, elite sporter bij Stimulus

Lars Timmerman

Geweldig! Ben nog aan het ontwikkelen wat betreft hypermobiliteit, maar ze luisteren hier echt goed naar je verhaal & nemen ook echt de tijd voor je :-)

:)

Irina Nuiten