arrow_drop_up arrow_drop_down

TRAINING

Onderweg naar jouw doel!

FysioFitness

Small group training Stimulus Bergen op ZoomBen jij op zoek naar een leuke en verantwoorde manier van sporten onder begeleiding? En ga je liever niet naar de bekende massa fitnesscentra's? Dan is FysioFitness iets voor jou! Stimulus geeft begeleiding in groepen van max. 11 personen waarbij iedereen met een eigen programma op maat aan de slag gaat.

Personal training

Wil je graag één op één begeleiding om zo de beste resultaten te behalen? Bij Stimulus is je personal trainer jouw privé coach die met je samenwerkt om je gezondheid, conditie en voeding te verbeteren! Je trainer helpt je gemotiveerd te houden en je manier van trainen en leven te verbeteren. 

Small group training

Fitness onder begeleiding Bergen op Zoom

Wil je graag in een klein groepje van 2 tot 5 personen trainen onder persoonlijke begeleiding om zo sneller resultaten te behalen? Bij Stimulus is je personal trainer jouw privé coach die met jou binnen uw groep samenwerkt om uw gezondheid, conditie en voeding te verbeteren!
Bekijk de tarieven

Waarom Stimulus?

  • Een persoonlijk trainingsprogramma op maat
  • Altijd persoonlijke begeleiding
  • Bij lichamelijke klachten of pijntjes vaak een fysiotherapeut bij de hand 
  • Ook in de avonden en in het weekend geopend                                                            

Geweldige sportschool, goede begeleiding, altijd vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. 


Sanne van der Kruijssen

Dankzij de superbegeleiding en behandeling van Jeroen nu weer begonnen met sporten. Erg blij mee na heel lang nietsdoen..

Monica Heijboer

Met veel ervaring uit de topsport zelf uitermate bekwaam in het helpen van andere topsporters!


Bart Loomans

Op een rijtje

Small group training

Small group training is sporten met een kleine groep mensen die net als jou de voorkeur geven aan goede persoonlijke begeleiding en liever niet in een massale fitnessschool komen.

Iedereen krijgt een op maat gemaakt schema waarin alle sterke en zwakke punten van het lichaam zijn meegenomen om zo op een verantwoorde wijze naar jouw doel te werken!

Personal training

Wil je écht 1 op 1 begeleiding door een gemotiveerde trainer?

Bij de intake worden je doelstellingen en risico’s in kaart gebracht om zo een veilig programma om te stellen dat precies aansluit bij je behoeftes. 

Jouw trainer helpt je gemotiveerd te houden en je manier van trainen en leven te verbeteren. 

Samen ga je jouw doel behalen!

Small group PT

Small group PT is ideaal voor de mensen die graag personal training willen volgen maar de kosten iets willen drukken. Daarnaast is het extra motiverend om in een kleine groep te werken en elkaar te stimuleren. Dit geeft een extra impuls voor nog beter resultaat!


Overtuigd? Start vandaag nog!