TOPSPORT

Op weg naar de top!

Topsport begeleiding te Bergen op Zoom bij Stimulus

Topsport

begeleiding

Til je prestaties naar een hoger niveau

Talenten begeleiding te Bergen op Zoom bij Stimulus

Talent

klas

Begeleiding van talent tot topsporter

Topsport en talenten te Bergen op Zoom bij Stimulus

Stimulus 

Elite

Stimulus topatleten

Stimulus en topsport

Stimulus in Bergen op Zoom profileert zich in het bijzonder op gebied van sport. Wij streven ernaar de beste praktijk en het beste trainingscentrum te zijn voor sporters en topsporters in de wijde omgeving! Met onze topsport achtergrond en kennis weten we exact hoe belangrijk het is het juiste team om je heen te vormen.

Onze aanpak

Alle sporters kunnen bij ons topsport begeleiding krijgen. Door gebruik te maken van goede begeleiding en top faciliteiten weten wij jou naar een hoger niveau te brengen! Benieuwd naar onze aanpak? Klik dan hier voor meer informatie.

Topsport begeleiding bij Stimulus te Bergen op Zoom

Topsportbegeleiding

Hoe maak jij het verschil?

Iedere topsporter traint hard. De vraag is dus waar jij het verschil gaat maken. Als wij de trainingsprogramma’s van veel sporters bekijken zijn er meestal veel punten waar nog winst op kan worden behaald. Een goede methodiek en structuur ontbreekt om de topsporter steeds doelgericht naar een hoger niveau te brengen. Stimulus heeft een methodiek ontwikkeld om de sterkte en zwakke punten in kaart te brengen om vervolgens zowel de sterke als de zwakke punten te kunnen verbeteren.

Bekijk wat de talent klas inhoudt bij Stimulus te Bergen op Zoom

Talentklas

Een topsportniveau behaal je niet zomaar. Dit gaat meestal gepaard met bloed, zweet en tranen. Om dit proces te vergemakkelijken, biedt Stimulus een trainingsprogramma aan waarbij jonge talenten zich kunnen ontwikkelen door advies te geven in training, therapie en voeding.

Stimulus stelt samen met jou, en eventueel andere trainers, doelen op die het uitgangspunt zijn voor de begeleiding. Dit doen we voor ieder individu op ieder niveau. 

Bekijk hier ons Stimulus Elite team

Stimulus Elite

Door de jaren heen zijn er bijzondere prestaties neergezet door onze topsporters. Stimulus Elite faciliteert deze topsporters met een zo optimaal mogelijk systeem waarbij onze top van verschillende kortingen en sponsoringen kunnen gebruikmaken.

Bekijk hier wie er tot onze top behoren!

Bekijk hier onze mogelijkheden voor sporters en sportteams

Mogelijkheden sporters & sportteams

Zowel sporters als sportteams kunnen in aanmerking komen voor een op maat gemaakt pakket met aangepaste tarieven. Wat kunnen wij voor uw team of club betekenen?
  • Preventieve screening
  • Blessure preventie
  • Kracht en conditietraining om prestaties te verbeteren
  • Kwaliteitsfysiotherapie
Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Overtuigd? Neem vandaag nog contact met ons op!