Over Marcel Malee

‘Discipline beats motivation. Motivation is a luxury that comes and goes, being disciplined will always be more important in any area of your life’ 

Marcel Malee (Training)

Marcel is in 2013 afgestudeerd aan het CIOS te Goes als Ortho-Bewegingsagoog. Hierbij heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van psychiatrie en werken met mensen met een lichamelijke & verstandelijke beperking. Vlak na het behalen van zijn diploma is hij werkzaam geworden op de Mytylschool van Goes bij de ‘afdeling beweging’.

Sporten maakt al sinds de jonge jaren van Marcel onderdeel uit van zijn leven. Op 12-jarige leeftijd na het proberen van een aantal andere sporten kwam hij terecht bij badmintonclub Tfs’57 in Bergen op Zoom. Dit was gelijk een match. Marcel liep op deze club ook het virus op wat ‘training geven’ heet. Als 16-jarige begon hij al zijn kennis en kunde te delen met anderen. Iets wat nog altijd bovenaan staat bij Marcel! Na het succesvol behalen van zijn badmintontrainersdiploma en allerlei bijscholingen op dit vakgebied kwam hij op 26-jarige leeftijd in aanraking met kracht en conditietraining bij een lokale fitnessclub, later bij Stimulus BOZ als lid. Dit begon in eerste instantie als aanvulling op zijn badmintonspel maar groeide al snel uit tot meer en meer kracht en conditietraining. Badminton is dan ook op een zijspoor beland en de liefde voor fitness is uitgegroeid tot wat het nu is. A way of life! Sinds 2016 is Marcel bij ons werkzaam als (personal)trainer.

Marcel heeft bijzondere kennis & interesse op het gebied van:

  • Kracht & conditietraining
  • Personal training
  • Body transformation
  • Leefstijl coaching
  • Racketsporten ( badminton, Squash, tennis )
  • Duursporten:   hardlopen, wielrennen