arrow_drop_up arrow_drop_down

Cycling Progression Program

Voor wie is het geschikt?

Bij Stimulus willen wij onze professionele kennis op het gebied van wielerbegeleiding voor iedereen toegankelijk maken. Wil je starten met wielrennen of mountainbiken, heb je een specifiek jaarlijks doel of wil jij juist beter worden in het rijden van criteriums of tijdritten? Iedereen kan deelnemen!

Beter worden op de fiets

Fietsen is meer dan alleen uren op de fiets maken. Uit wetenschappelijke literatuur blijkt het grootste misverstand over fietstraining te zijn dat je je meeste tijd in duurtraining moet investeren. Niet dat deze bewering geheel onjuist is maar het combineren van verschillende trainingsprikkels op het juiste moment gaat ervoor zorgen dat jij een betere fietser wordt. 


Bij Stimulus kunnen wij jou met behulp van onderstaande trainingsopties helpen gericht naar jouw doelen te werken. Of je dit nu vanuit huis doet, of bij ons wil komen trainen of alleen de fiets op gaat is geheel aan jou. Wij helpen je graag om jouw doelen te realiseren binnen een trainingsomgeving die het beste bij jou past. Hieronder vind je meer informatie en onderbouwing over de trainingsmogelijkheden van Stimulus.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen