Fietstrainingsprogramma

Toewerken naar een jaarlijks doel

Wil jij dit wielerseizoen toewerken naar één groot doel, zoals bijvoorbeeld deelnemen aan de Alpe d’Huez of wil je de Mont Ventoux (meerdere keren) bedwingen? Ook dan kan Stimulus jou helpen om deze doelen te realiseren! Stap-voor-stap werken we toe naar deze prestatie. Hoe we dit doen lees je hieronder


Jouw trainingsprogramma wordt samengesteld in het systeem Trainingspeaks. In dit systeem kunnen onze gespecialiseerde trainers jouw vooruitgang van dag tot dag inzien en op basis daarvan aanpassingen verrichten. Op die manier kan een efficiënt en afwisselend trainingsprogramma samengesteld worden dat je uit kan voeren waar en wanneer jij wilt. 

 

Om direct een effectieve start te maken met de fietstrainingen doe je er slim aan om een hartslagmeter en/of een vermogensmeter aan te schaffen. Op die manier krijg je inzicht in jouw hartslag- en vermogenszones tijdens het trainen. Daarnaast vormt onze inspanningstest de basis voor de hartslagzones waarin de trainingen plaats zullen vinden. Samen met Studio Velo hebben we een assortiment van producten opgesteld die je kunnen helpen bij het behalen van je doelen. Neem je deel aan een van onze trainingsprogramma’s dan zijn er voor deze producten speciale prijzen die het nog aantrekkelijker maken om ze  aan te schaffen.