24 januari 2020 

Na een auto-ongeluk en een whiplash toch de Alpe d’Huzes lopen voor het goede doel!

Na een auto-ongeluk en een whiplash toch de Alpe d’Huzes lopen voor het goede doel!

Door een ongeluk met een dronken automobilist zag Wilma haar droom om ooit nog eens de Alphe d’Huez op te lopen voor het goede doel heel even voorbijgaan, maar mede dankzij Stimulus en haar doorzettingsvermogen kreeg Wilma zichzelf klaargestoomd voor de Alpe d’Huzes.

Het ongeluk zorgde voor een enorme klap, wat een whiplash veroorzaakte. Na gedwongen rust is Wilma eind februari 2019 een revalidatietraject bij Stimulus gestart met uiteraard als hoofddoel om goed te herstellen. ‘Maar eigenlijk was mijn hoofddoel om de Alpe d’Huzes te lopen, want dat moest gebeuren.’ vertelt Wilma overtuigd tijdens het interview.

Begin juni is Wilma samen met de begeleiding van Romy erin geslaagd om deze mythische berg te belopen, nog geen half jaar na haar ongeluk. ‘Ik heb nu de Alpe d’Huzes op karakter gelopen, het was heel warm, 28-35 graden. Dit jaar ga ik weer, dan wil ik meer genieten tijdens het lopen en meer bewust meemaken.’ aldus Wilma.

‘Stimulus heeft me helemaal klaargestoomd voor de Alpe d’Huzes te lopen en nu weer voor deze zomer. Romy is er altijd voor me tijdens de training en denkt altijd mee als iets anders gaat of niet goed gaat. Je hoeft hier geen model te lopen, iedereen komt hier met een doel. Plus je krijgt daar een super begeleiding bij, iedereen doet zijn ding en dat is het mooie!’ sluit Wilma af.

Bent u momenteel ook aan het revalideren van een blessure? Bij Stimulus helpen u graag om een revalidatietraject te starten en samen naar doelen in de toekomst te werken. Of dit nu weer terug wandelen met de hond is of het belopen van een heuse Alp, wij helpen u graag verder. Neem een kijkje op onze website, mail naar info@stimulusboz.nl of bel naar 0164-760074.

Reactie plaatsen