20 november 2019 

‘Bij Stimulus heb ik het bewegen herontdekt, ik voel me weer fit!’

‘Bij Stimulus heb ik het bewegen herontdekt, ik voel me weer fit!’

17 weken geleden kwam Roy Schabel (69 jaar) terecht bij Stimulus om een traject te volgen voor zijn nieuwe knie. Dit ging zo goed en Roy werd zo enthousiast, dat hij wilde instromen in het diabetes programma wat Stimulus aanbiedt binnen de praktijk te Bergen op Zoom onder het motto ‘ik moet in beweging blijven’.

Momenteel is Roy zo goed als gerevalideerd van zijn nieuwe knie, waar hij momenteel nog 1x per week voor naar de praktijk komt. Daarnaast sport Roy ook nog 2x per week bij het beweegprogramma voor diabetes. Roy voelt zich weer fit en loopt zelfs alweer af en toe op de loopband. ‘Ik wil mezelf fit voelen en ik wil weer met de hond kunnen wandelen. Ik voel me voldaan en goed als ik van de training afkom. Ik ben weliswaar moe maar na een verfrissende douche voel ik me weer fit en voldaan.’ aldus Roy.

‘Bij Stimulus heb ik het bewegen weer herontdekt, ik voel me weer fit. Ik voel me een heel stuk vrijer en ik voel me niet meer gebonden. Ik heb een hele goede ervaring bij Stimulus, de begeleiding van Romy en haar adviezen zijn super. Ik zal het iedereen aanraden om hier te komen bewegen!’ sluit Roy af.

Naast de topsport faciliteiten die wij bij Stimulus aanbieden, zijn wij ook erg trots op patiënten zoals Roy die het plezier in bewegen door middel van een revalidatietraject/sporten weer helemaal terugvinden. Als team Stimulus zijn wij gedreven om bij iedereen het maximale eruit te halen!

Wilt u zich ook verbeteren in het bewegen? Meld u zich dan aan bij Stimulus Personal Health Center te Hoogerheide of Bergen op Zoom. Aanmelden kan via de website, onze email info@stimulusboz.nl of bel naar 0164-760074.

       

Reactie plaatsen