Tarieven diëtist

Vergoeding

In veel gevallen krijgt u drie uur volledig vergoed uit het basispakket van de zorgverzekering. Hierbij moet u rekening houden met het eigen risico. Het kan zijn dat u recht heeft op meer uren dieetadvies vanuit een aanvullend pakket. Voor meer informatie hierover, neem contact op met uw zorgverzekeraar of klik op de volgende link. Een verwijsbrief van (huis)arts is meestal nodig, deze graag meenemen naar het 1e consult.

Momenteel is er voor dieetbegeleiding nog geen contract met Achmea, en zijn dochterondernemingen* en menzis. Hier wordt aan gewerkt. Als u bij een van deze zorgverzekeraars bent aangesloten en u wilt nu starten met dieetbegeleiding dan kunt u de factuur zelf declareren bij de zorgverzekering. Afhankelijk van de zorgverzekeraar en de polis worden de kosten volledig of gedeeltelijk vergoed.

Tarieven

Betalingswijze wanneer u geen medische indicatie** hebt of wanneer u meer begeleiding nodig hebt: U ontvangt de factuur via e-mail. Deze dient binnen 2 weken betaald te zijn.

IBAN: NL 20 INGB 0006762888 t.n.v. Stimulus Diëtist

** Een medische indicatie is een reden om u door te verwijzen naar een diëtist en dus een vergoeding te krijgen. Bijvoorbeeld overgewicht, ondergewicht, suikerziekte, maag-darmklachten, etc.

Bij vragen of opmerkingen neemt Inge zo spoedig mogelijk contact met u op voor een persoonlijke kennismaking of een antwoord op uw vraag. 

Meer weten over jouw mogelijke behandeling ?

Neem dan nu contact met ons op!