Vet! Teamwork

Wij zijn een team om jou en de rest van het gezin te coachen naar een gezonde leefstijl.

Het programma

VOOR WIE

Jongeren vanaf 12 jaar met overgewicht die graag willen afvallen. En, hulp willen bij het verbeteren van hun voedings- en beweegpatroon.

DOEL

Het doel is vooral om te leren wat een gezonde leefstijl is. Maar het is ook belangrijk dat je leert om deze gezonde leefstijl voor een langere tijd vast te houden. Waarbij je gewicht verliest of je gewicht stabiel kunt houden. 

DUUR

Het programma bestaat uit een intensief plan van 6 maanden. Je gaat individueel en in een groep aan de slag met bewegen en voeding. Dit gebeurt onder begeleiding van een trainer, fysiotherapeut, diëtist en jeugd gezondheidszorg (JGZ).

VERGOEDING

Vanuit uw zorgverzekering bent u voor 6 maanden helemaal verzekerd. 

Voor meer informatie, neem contact op via 0164-760074 of info@stimulusboz.nl.

.

Vet! Teamwork

Jouw verandering van leefstijl moet een blijvende verandering zijn die je heel je leven vast kan houden. Wij als professionals geven jullie tijdens dit programma de informatie en de hulpmiddelen die nodig zijn om je leefstijl te verbeteren. En, we helpen je ook om deze verandering vast te blijven houden. 

In het veranderen van je leefstijl sta je niet alleen. Tijdens dit programma maken we een team van mensen in jouw thuissituatie. Deze mensen gaan jou helpen bij je doel om gezonder te gaan leven. Denk bijvoorbeeld aan je ouders, broers en zussen of andere directe personen die invloed hebben op jouw leefstijl. 

We weten hoe belangrijk het is om persoonlijke aandacht te bieden en snel te schakelen. En hoe belangrijk het is om samen te werken met een multidisciplinair team. Met deze aanpak helpen we je zo goed mogelijk jouw doel te halen!

In samenwerking met 

Food 2 Move

GGD West-Brabant

De Fitfabriek